Skip to main content

Kærlighedshjulet - kursus i tantra

Tantrakursus på Samsø

Lad kærlighedens helbredende dynamit vise vejen hjem…

Kom i bevidst kontakt med den evigt vibrerende energi som findes dybt inde bagved seksualitet, lyst og frygt. Lær at tiltrække det du virkelig længes efter og drømmer om. Velkommen hjem.

Beskrivelse:

På dette kursus bliver du præsenteret for 12 meditative, intime og transformerende tantriske ritualer. Det helt konkrete mål med kurset er at lære disse ritualer så du kan praktisere dem med en partner.

På dette kursus handler det ikke om at snakke om tantra, men om at lære det.

Ritualerne transformerer dit sind og åbner skridt for skridt dit hjerte til at tage imod kærlighedens blide lys.

Når du kommer hjem har du ikke bare fået en go' oplevelse - målet er at du kommer hjem med en frisk erindring om fred i sindet og salig glæde i sjælen.

Tilmed har du 12 tantriske kærlighedsritualer med i bagagen, som du kan bruge og fordybe dig i med din nuværende eller fremtide partner igen, igen og igen.

Dette er et tantra.

Tilmeld dig her:

{module Matukio-upcoming-kærlighedshjulet|none}

 

maithuna

Kærlighedshjulet trin nr. 10 - Tantric Sit


 


Målet med kurset er at:

 • Komme hjem i din krop, dit sin og din ånd
 • Vokse i intimitet og tillid
 • Stifte fred med din seksualitet
 • Komme i bevidst kontakt med din indre kilde
 • Blive en fantastisk elsker
 • Lære at se og røre med hjertet
 • Opnår heling af årtusinders undertrykkelse og sår
 • Forvandle den verden du lever i fra et 'ødeland' til et paradis

Tantra er ikke terapi - det er helbredende kærlighedsdynamit. Når du bliver helet indefra og ud bliver ikke bare dit liv forvandlet. Din fortid, dine forældre og alle generationer før dem bliver berørt af din forvandling og fremtiden bliver skrevet om. 

 

Deltagere

– til alle kærlighedens fribrydere, grænseløse fritænkere og intimitetens alkymister. Velkommen hjem.

genders and couples tantra

Kurset er åbent for singler og par i alle aldre, alle størrelser, alle trosretninger og alle seksuelle preferencer. Det tilstræbes at der er lige mange mænd og kvinder, men det er ikke noget vi tager så tungt. Kom som du er! Men kom!

Hvis du vil være helt sikker på at din drømmepartner i den rigtige høje og drøjde og køn er tilstede så medbring selv din partner. Ellers så overgiv dig til universets valg, åben dit hjerte og mød dig selv i alle de afskygninger du indeholder.

Kurset kræver ingen særlige forudsætninger.

Du behøver ikke have kendskab til meditation, yoga eller spiritualitet – men det er heller ingen ulempe om du har. Det vigtigste er at du medbringer din krop - og en spirende nysgerrighed og fornemmelse af at der da må findes noget større og noget mere...!

Fysisk skal du indstille dig på at mange øvelser foregår i gulvhøjde - på madras eller et underlag.

Hvis du/I kommer som et par er I velkommen til i par-øvelserne kun at arbejde med hinanden. Men I er også velkommen til at åbne for at arbejde med andre 'partnere'. Det er en go' idé at tale om det hjemmefra.

Medbring:

På det ydre plan:

tøj tantra
Under kurset er din påklædning en pareo
 • En krop (helst din egen)
 • Lagen
 • Håndklæde
 • Sarong/pareo/lunghi (din påklædning under kurset)

Indkvartering

Det er muligt at bestille indkvartering på 2-personer værelse eller du kan vælge uspecificeret logi. Du vælger indkvarteringsform på tilmeldingsformularen.

Kost

Der serveres lækkert vegetarisk mad på kurset. Du forventes at medhjælpe i et vist omfang med anretning og afrydning efter måltider. Husk at tilmelde dig kost på tilmeldingsformularen.

Det vildeste energifyldte tantrakursus jeg har prøvet!

Bruger på facebook

Jeg fik placeret hjertet i hjertet, pikken i pikken og fik trukket hovedet ud af røven.

K.

Inden jeg tog afsted til kærlighedshjulet syntes jeg selv at være i nogen form for balance med mig selv og mit formål med rejsen var at udfordre mig selv, bryde grænser. Det jeg kom hjem med var bare så meget mere, mandagen efter så jeg min verden i et helt nyt lys. Den weekend med jer har givet mig mere ro, lært mig at værdsætte og give mig tid til det jeg er igang med, ikke kun i soveværelset, men med alt... ;0)

Karina, 36

Tak for en dejlig weekend! Kærlighedshjulet gav mig mod på at være sammen med min kæreste på en ny måde, et anderledes intimt og bevidst samvær(d). Jeg tror, jeg elsker både mig selv og min kæreste højere - og lader mig elske højere - nu, end før jeg lod mig føre afsted gennem øvelserne. Jeg var meget glad for den trygge stemning på kurset, og de fine respekt der var blandt deltagerne, og jeg følte mig tilpas med at afklæde mig og stå ved min krop, da vi kom til det.
Jeg vil anbefale Kærlighedshjulet til mine venner, og kunne godt finde på at deltage på kurset eller andre kurser en anden gang :-)

AM, 28, kvinde 

Jeg har funnet min rette familie. Tak.

Anders, 61, Norge

Vilhelm, tak fordi du var så rummelig og styrede kurset med kærlig hånd. Du så mig og jeg blev rørt, det er meget længe siden at nogen har set igennem mig skjold helt ind i mit hjerte.

Eva, 55

Jeg tog på tantra kurset Kærlighedshjulet uden nogen særlige forudsætninger og med blot et overfladisk kendskab til tantra verdenen. Gennem weekenden oplevede jeg med de øvrige deltagere en uventet men forløsende tryghed og åbenhed, der gjorde det muligt for mig/os bare at være os selv for fuld udblæsning og at blive rummet af fællesskabet med alt, hvad vi kom med. Så meget kærlighed, skønhed, påskønnelse og accept på ét sted!

Anonym kvinde, 45

Tak for en fantastisk weekend. god stemning, alle kom til, alle var med, dejlig mad og spændende ritualer og godt at lære at arbejde med vejrtrækningen sammen med pc musklen, det bringer mig i en særlig meditation. De møder jeg var i, glædes jeg over, vi kom jo meget tæt på hinanden men på en god og værdig måde så det føltes rart. og så er der en dejlig fred og god atmosfære på dit sted på samsø. Nu efter jeg kom hjem mærker jeg, at der er rørt ved noget dybt i mig som jeg ikke helt kan sætte ord på, der sker også andre ting i mit liv, men det er som om jeg nu vælger fra et dybere sted. Jeg træner fortsat vejrtrækning og pc muskel selv om jeg er single og det giver en masse energi, Glæder mig til at lære mere i fremtiden hos dig.

Thomas, 41

Jeg føler at jeg hænger meget bedre sammen med min seksualitet samtidig med at jeg nu forstår, at tantra jo ikke kun handler om sex, men at disse teknikker drejer sig om hele den måde jeg lever livet på.

Ulla, 32

Jeg føler mig stadig opslugt af den gode energi og følelse, som jeg tog med hjem fra kurset. Det var fantastisk at møde så mange dejlige mennesker og få en masse ny inspiration og input.

Anonym

Tak for et meget udfordrende og virkningsfuldt kursus. Både min kæreste og jeg er taknemmelige og rørte over den udvikling og forandring weekenden har afstedkommet.

J&M

Jeg synes, det var smukt, grænseoverskridende, konfronterende, berigende og vildt. Mine sanser blev virkelig stimuleret.

M.A., 53

Tantraværkstedet er et meget specielt sted. Med omsorg og ægte nærvær drager Vilhelm på en meget meget fin og kærlig måde hans viden ind i det jeg vil kalde "fælles rum" - så naturligt og nænsom. Meget professionelt, hjerteligt og omsorgsfuld. Jeg er kommet, ikke kun, hjem til mig selv men også i fuldstændig balance med min cyklus som kvinde.

Tina, 44

Workshoppen gav mig utrolig meget indsigt, og brød grænser, på en god og positiv måde. Det har givet både min partner og jeg noget som vi i dag ikke vil undvære. Det har givet os det sidste skub til at turde være der 100% for hinanden. Uden tvivl om at vi er helt sikre på den anden part i vores forhold. Der er åbnet nogle porte både seksuelt og rent spirituelt

Par i 40'erne

Tak for en varm, kærlig, sensuel og sexuel weekend. Kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været så tændt, som jeg var i søndags. Det er så super fedt for mig, at mærke så meget libido. Jeg er glad for, at jeg valgte at deltage. En ny kapitel i mit er startet

Carl-Erik, 69

 

Kontaktinformation

Postadresse:
Strandvejen 28
8305 Samsø

Tel: +45 60841972

Kontakt

 

Tantravaerkstedets serviceydelser er udelukkende målrettet personlig og spirituel udvikling
Copyright © 2012-2021 Tantravaerkstedet v/ Vilhelm Kruse
Læs om: Cookie-politik på denne hjemmeside | Persondatapolitik | Forretnings og betalingbetingelser
CVR: 25113373
Alfarr Spiritual Industries